Single Blog Title

Veritas 4 nog 1 punt verwijderd van kampioenschap na winst op nr 2

Op zondag 12 mei stond de kraker op het programma, de topper om het kampioenschap. Veritas 4 tegen Slekker boys 3.
Met 5 punten meer op de ranglijst begon Veritas sterk aan de wedstrijd. Toch was het Slekker boys wat in de beginfase op voorsprong kon komen. Maar door een redding van doelman Wim Ramakers bleef het bij 0-0. Veritas bleef geduldig de bal rondspelen. Doordat we veel vrijheid kregen op het middenveld konden Edwin en Peter doorstomen echter bleef het doelpunt telkens uit vanwege een laatste pass die niet aankwam mede door het goed verdedigen van de Slek.
Maar gelukkig voor Veritas kwam daar bevrijdende openingstreffer. Kevin zag heil in een bal die te kort was voor de keeper en met een correcte sliding de bal afpakt en deze in het doel verwerkt. Ook van de kant van Slek wordt er weinig tot niks geprotesteerd. En de 1-0 is een feit.
Nog geen 3 minuten later is het weer raak wanneer Peter de bal goed aflegt op Lennart de bal de goal in rost. En voor de tweede keer kan het publiek langs de kant juichen. 2-0
Nog voor rust weet Veritas de score uit te breiden wie anders dan Peter bezorgt de bal bij opnieuw lennart en hij zet de ruststand op 3-0.
Na rust ziet met ook langs de kant dat het eerste kwartier Veritas Slek de bal meer gunt en Slek stoomt dan langzaam op. Dit resulteert een de 3-1 voor Slek. Echter de rest van de 2e helft blijft het bij speldenprikjes voor Slek. Veritas verzuimt verder de score uit te breiden. 2 maal lat houdt tegen dat Veritas met meer dan 3-1 wint.
Na deze winstpartij worden de punten vergroot naar 8 en met nog 3 wedstrijden voor de boeg is 1 punt dan voldoende om het kampioenschap binnen te slepen. Dit zal dan moeten gebeuren in de thuiswedstrijd tegen Susteren. We nodigen dan ook iedereen uit om te komen kijken en Veritas 4 naar het kampioenschap te helpen op 19 mei om 10:00 uur op sportpark Breierein.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com