Single Blog Title

Veritas 4 ruim langs nummer 3 FC Ria 2

Op zondag 14 april stond de thuiswedstrijd tegen FC Ria 2 op het programma. In de uitwedstrijd die pas 2 geleden was, werd door de mannen van Veritas met 4-0 gewonnen. Maar duurde het lang na de 1-0 voor er een vervolg kwam op de doelpunten. We moesten dus zorgen dat we snel scoorde en deze uitbreidde.
De wedstrijd begon voortvarend voor Veritas, want door een goeie bal van Bjorn op Kevin zorgt hij er al na 5 minuten voor dat de 1-0 op het scorebord gezet kan worden. Het 100ste doelpunt van Veritas 4 in de competitie. Maar een paar minuten later was het antwoord van FC Ria er ook en zorgde dat de 1-1 een feit was.
Veritas stelde orde op zaken en scoorde Kevin de tweede van de morgen op aangeven van Edwin. 10 minuten moeten we vervolgens wachten op een volgend doelpunt.Noud zet de 3-1 op papier. Er werden daarna nog wel wat kansen gemist maar Kevin die op dreef was scoort zijn hattrick op aangeven van Lennart. 4-1. Nog geen paar minuten later is het opnieuw raak wanneer Kevin wederom het doel weet te vinden. 5-1. Dan is het de beurt aan de topscoorder van Veritas 4 die op aangeven van mister assist van deze morgen Peter de 6-1 binnen tikt. Het blijft dan doelpunten regenen wanneer opnieuw Kevin het doel vind op aangeven van Noud. 7-1. Dan stormt Bjorn van achter op en via een assist van Edwin weet hij de bal achter de keeper te krijgen. 8-1. Binnen een paar minuten en in de eerste helft staat Veritas al ruim voor maar weet de ruststand nog op te krikken naar 9-1. Wanneer Kevin zijn volgende binnen schiet op aangeven van alweer Peter.
Na rust neemt Veritas gas terug en komen er wat slordigheden in het spel. Des al niet te min veruimen ze de score. Wie anders dan Kevin op aangeven van Allard zet de thuisploeg op 10-1. Bjorn wil na 15 minuten spelen in de 2e ook nogmaals op het formulier en op aangeven van Peter zorgt hij voor de 11-1. Dan volgt de mooiste van de ochtend en zelfde de dag want Kevin weet via een omhaal de keeper te verschalken en de 12-1 is een feit. Lennart vergroot zijn aantal doelpunten. Ik denk dat er nog wat gif in zat van het neerhalen van hem in de eerste helft waar hij gehavend uit kwam. Kevin is dan ook niet zelfzuchtig geeft de bal op Lennart die 13-1 maakt. De laatst wordt ook gemaakt door Lennart die op aangeven van Denny de eindstand va 14-1 laat aantekenen.
met Pasen hebben we geen inhaal en kunnen we ons voorbereiden op de uitwedstrijd in en tegen stevensweert op 28 april om 11:30 uur

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com