Single Blog Title

Veritas verliest van Chevremont

Chevremont – Veritas

 

Veritas begint goed aan de uitwedstrijd tegen Chevremont, in de 10e minuut krijgt Joost Hendriks een grote kans om Veritas op voorsprong te zetten. Siebe Vries gaat door op links en zijn voorzet bereikt Joost maar de inzet van hem verdwijnt via de paal weer terug in het veld.

Veritas voetbalt goed in deze fase en in de 12e minuut werpt dit al zijn vruchten af. Joost Hendriks is alert op een hoge bal en hij kopt hem net over de doelman heen, hierna is het een koud kunstje om de bal in het doel te werken 0 – 1.

Veritas blijft het betere spel hebben en in de 18e minuut krijgt Siebe een grote kans om de voorsprong uit te breiden maar zijn inzet wordt door de keeper gekeerd.

In de 30e minuut brengt Roy Bejas Chevremont op gelijke hoogte 1 – 1.

Enkele minuten wordt Niels Geeraths onreglementair gestopt en de toegekende strafschop wordt feilloos binnengeschoten door Sjoerd Linssen 1 – 2.

Na de rust komt Chevremont beter uit de startblokken er worden enkele kansen gecreëerd, in de 53e minuut spat een schot van Chevremont uiteen op de paal. Veritas probeert te blijven voetballen in de 54e minuut krijgt Joost Hendriks vije doorgang naar het doel van Chevremont, zijn te haastig ingeschoten bal is een prooi voor de keeper van Chevremont. In de 56e minuut kent de scheidsrechter een strafschop toe aan Chevremont deze wordt verzilverd door Eloy Cox de stand is weer gelijk 2 – 2. Na de wedstrijd is men het er over eens dat het buiten de beruchte lijnen gebeurde. Chevremont ruikt bloed en wil meer men blijft druk leggen op de Veritas defensie. En in de 67e minuut scheurt de defensie open, Eloy Cox profiteerd hiervan en hij brengt Chevremont op voorsprong 3 – 2.

Veritas probeert nog wel het tij te keren maar in de 80e minuut maakt Daniel Meijer aan alle illusies een einde door de 4 – 2 te scoren. Veritas laat het hoofd hangen en biedt zo Chevremont de kans om uit te lopen naar 5 – 2 door Brian Jacobs en 6 – 2 door Eloy Cox gescoord in de 90e en de 91e minuut.

 

Niet lang hierna floot scheidsrechter R. Meijers uit Beek de wedstrijd ten einde.

 

Komende zondag de thuiswedstrijd tegen Deurne.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com