Single Blog Title

Veritas pakt in blessuretijd de overwinning

Veritas – Chevremont

 

De wedstrijd begon onder een stralend zonnetje gelijk opgaand voor de eerste 10 minuten. Hierna kreeg Chevremont een licht overwicht, maar tot kansen kwam men niet. Ook Veritas probeerde het maar echte kansen bleven uit, een klein kansje was er voor Joost Hendriks maar de doorgekopte bal van Siebe Vries wordt niet goed geraakt door Joost. In de 35e minuut scoort Chevrmont dan toch de bal wordt niet goed weggewerkt en in een scrimmage scoort Daniel Meijer de 0 – 1.

De tweede helft begint Veritas sterker en brutaler met meer inzet trekt men heel langzaam het initiatief naar zich toe. Veel wordt er door de defensie van Veritas niet weggegeven, de kansjes voor Veritas komen maar door goed keeperswerk worden enkele kansen teniet gedaan. Koen Stoop had in de 67e minuut de tot dan toe grootste kans maar zijn inzet verdween via de keeper uit doel. Een minuut later was het dan toch raak een voorzet van Sjoerd Zuthof vanaf de linkerkant wordt door Siebe Vries subliem binnengekopt 1 – 1.

Veritas blijft de aanval zoeken en er komen ook kansjes, maar het einde nadert en men begint vrede te hebben met een gelijkspel. Maar in de blessuretijd krijgt Koen Stoop nog een kans hij lepelt de bal over de keeper en via de onderkant van de lat springt de bal weer in het veld, hier staat Stefan Ressen klaar om de bal over de doellijn te koppen 1 – 2. De vreugde is groot want luttele seconden later fluit scheidsrechter Loontjens  uit Breda de wedstrijd teneinde.

 

Komende zondag de uitwedstrijd naar Chevremont.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com