Single Blog Title

Veritas 4 opnieuw met ruime cijfers langs SVC 2000 4

Op een mooie zondag ochtend was het eindelijk zo ver. Na meerdere afgelastingen konden de mannen van Veritas 4 eindelijk weer de spreekwoordelijk wei in.
Tijdens de heen wedstrijd die overigens 10 minuten eerder werd afgefloten werd al met ruime cijfers gewonnen. Echter werd er in het kleedlokaal flink op gehamerd de mannen uit Roermond niet te onderschatten. Gelukkig werd dit ook niet gedaan en floot scheidsrechter in opleiding Maters voor de eerste keer deze morgen.
De eerste minuten was nog een klein beetje aftasten maar al snel was merkbaar dat Veritas de bovenliggende partij zou zijn. Er werden al meteen kansen gemist maar na 10 minuten spelen was dan de eerste opdracht volbracht, namelijk snel scoren. Na een goeie assist van Maarten lukte het Noud om de bal binnen te werken. 1-0. Een paar minuutjes later kwam Lennart voor de eerste keer op het scorebord. Hij werd op zijn wenken bediend door Peter en maakte de 2-0. Door het slordige balverlies van SVC bleef Veritas drukken en was een paar minuten later de 3-0 een feit. Lennart scoort voor de 2e maal en dit keer op aangeven van Kevin… Ja Kevin. Daarna volgen de doelpunten snel. Veritas blijft goed combineren, vechten voor elke bal en laat SVC in een moeilijk parket. Kevin zet kroon op zijn werk door de 4-0 in te tikken op aangeven van Peter. Na de aftrap was het zo goed als meteen weer raak. Lennart krijgt de bal van Peter de aangever van de dag en zet de 5-0 al voor rust op het scorebord. Daar blijft het niet bij want Kevin wil zijn doelpunten uitbreiden om zo Lennart bij te blijven. En de bal van Peter gekregen te hebben staat het 6-0. Kevin blijft azen op zijn kansen en ziet deze dan ook verzilverd wanneer Lennart niet zelfzuchtig is en Kevin de 7-0 aantikt. de 8 en 9-0 vallen vlak achter elkaar wanneer opnieuw SVC slordig is met de bal. De 8-0 komt op naam van Lennart (zal zeker niet de laaste zijn) en de 9-0 op naam van Denny. Beide op aangeven van natuurlijk weer Peter. Nog voor rust worden de dubbele cijfer getoond want opnieuw Lennart weet het doel te vinden dit maal op aangeven van Noud. SVC doet dan toch iets terug en krult een vrije trap in de bovenhoek. Wim onze keeper gaf aan dat hij uitgleed en anders de bal toch nog hebben gehad. We zullen het nooit weten.
Na de rust veranderd het beeld niet. Veritas gaat wisselen maar gaat er zeker niet op achteruit. SVC dat allang geen zin meer had probeert met speldenprikjes wat te forceren maar dit haalt niks uit. Het duurt dan ook niet lang voor Veritas de score verder gaat uitbreiden. Ditmaal via Denny die zijn 2e aantikt op aangeven van Noud. 11-1 Peter krijgt vervolgens Loon na werken op aangeven van Lennart. 12-1. 5 minuten later is het weer Lennart die scoort op aangeven van Peter. Gaat hij de 10 halen deze dag? Dan laat VEritas de teugels iets vieren en duurt het een 15 minuten voor weer gescoord werd. Dan gaat het snel want in een tijdsbestek 6 minuten word 4 keer gescoord en alle 4 door Lennart. 2 keer op aangeven van Kevin 1 keer door Peter en 1 keer door Onno die de bal naar Lennart kopt en zijn 10e van de middag aantikt. 17-1 is uiteindelijk de eindscore. De volgende wedstrijd is uit tegen Ria. het beloofd een mooie wedstrijd te worden.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com