Single Blog Title

Veritas verliest van EHC met tien man

EHC – Veritas

 

Veritas begon met een op 3 plaatsen gewijzigd team aan de uitwedstrijd tegen EHC uit Hoensbroek. Veritas begon goed aan de wedstrijd in de 12e minuut scoorde Siebe Vries met een fraai schot de 0 – 1. EHC kreeg ook wel kansen maar Veritas bleef de bovenliggende partij, de kansen van EHC werden mede door goed keeperswerk ongedaan gemaakt met hulp van de verdediging. Veritas was in die fase de bovenliggende partij, tot in de 27e minuut een foute bal werd onderschept door een aanvaller van EHC. Sjoerd Zuthof greep in en de speler ging net buiten de zestien onderuit gevolg vrije trap en wat erger was rode kaart voor Sjoerd. De vrije trap leverde niets op, maar Veritas moest de rest van de wedstrijd verder met een man minder. Men hield goed stand tot het rustsignaal klonk.

Alle goede bedoelingen ten spijt werd in de 51e minuut de gelijkmaker gescoord door Dennis Dengering. Veritas kreeg het nu steeds moeilijker de bal werd steeds moeizamer weggespeeld en in de 57e minuut  scoorde Roel Hendriks de 2 – 1. Met veel geluk en inzet probeerde Veritas EHC van het scoren af te houden zelf had men enkele kansjes maar het was wederom Roel Hendriks die in de 90e minuut de 3 – 1 liet optekenen voor EHC. Enkele minuten later floot scheidsrechter Vereijkende wedstrijd teneinde.

 

Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen Susteren op de rol.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com