Single Blog Title

Oranje Blauw 3 – Veritas 3

Alle wedstijden in Nederland afgelast maar de wedstrijd Oranje Blauw Veritas 3 ging door… Jippiee was de eerste indruk van alle spelers, lekker voetballen in de kou, regen en een veld wat waarschijnlijk een dikke modderpoel is.

Maar dit viel gelukkig uiteindelijk mee, na een goede warming up van beide teams kon de wedstrijd beginnen.

Veritas begon sterk. Oranje Blauw was volgens de statistieken van voetbal.nl een moeilijke tegenstander voor ons. Maar hier was niks van te zien. Een goede actie en voorzet van Phil zorgde er voor dat Pim bijna de 1-0 kon maken. Hij kreeg hem knap op zijn voet maar wist hem niet af te drukken tussen de palen.

Mark Mooijekind was net begonnen aan zijn warming up maar moest vervroegd het veld in. Een lelijke overtreding (we weten allemaal dat het een ongelukje was) werd gemaakt op Niels. Hij moest helaas het veld verlaten. Laten we hopen op een spoedig herstel.

Ruststand 0-0

In de tweede helft werd Rob ingebracht. Hij moest er voor gaan zorgen dat de punten meegingen naar Neeritter. Zo gezegd zo gedaan dacht Rob. Na een goede uittrap van Marvin komt de bal bij Rob terecht, vervolgens passeert hij zijn man en dan haalt uit….. PRSGDSKGJSDH BOEEEMM GRRSSTT ROOBBOTICHHHHH ROB O TICHHHHHH GOAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLL stijf in de kruising. Veritas begon beter te spelen en er was niks aan de hand. Tot het moment dat de bal ik de kluts komt en een speler van Oranje Blauw even boven zichzelf uitstijgt , de bal mee neemt en scoort. 1-1.

Veritas liet het hier niet bij zitten, er werd goed rond gespeeld en we hadden de wedstrijd onder controle. Vooral toen onze Rob de bal weer kreeg en uithaalde. BOEM 2-1. Een heeeerlijke indraaier van net achter het 16 meter gebied. Keeper volledig kansloos.

Dit was dan ook gelijk de eindstand. Topcoach Joran had dan eindelijk zijn 3 punten binnen! Mooi dat de wedstrijd door is gegaan.

Volgende week staat een rematch tegen sportclub Irene op het programma. En mijn gevoel zegt dat het maar eens zomaar 3-0 voor ons kan gaan worden.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com