Single Blog Title

Veritas 4 sluit laatste competitiewedstrijd voor de winterstop af met overwinning

Op zondag 2 december was het al vroeg paraat zijn op de breierein. Althans een half uur eerder dan normaal. Voor de meeste geen probleem maar toch waren er mensen met opstart problemen. Of waren de problemen de avond/middag al begonnen.
Het zal dit keer een zeer kort verslag worden. Dit doordat het als eerste eenrichtingsverkeer was met een resultaat met te weinig doelpunten. Maar ten tweede ook omdat er verder niet veel gebeurde in en om het veld.
Linne trad met 11 man aan en zag vanaf de eerste minuut druk van Veritas. De keeper zat er met momenten goed bij en zorgde er voor dat de eerste verbaasde appjes na 35 minuten spelen al binnen kwamen. Maar daar was onze rots in de branding, de man die er altijd staat, zijn mond nooit kan houden maar ons wel met een mooi genomen vrije trap op voorsprong brengt. 1-0
Hier mee gaan we ook rusten. Na rust gaan we door en maken meteen na rust de 2-0. Lennart die wordt bediend door de ingevallen Edwin scoort deze en verruimt zijn doelsaldo.
Nog geen 10 minuten later is het weer raak wanneer Kevin de bal naar Edwin speelt en die hem er in schiet. Dan denkt iedereen dat de score wordt uitgebreid. Maar helaas wordt door het verslappen van het spel wordt het zelf 3-1. Dit is dan ook de eindstand.
Wat we als leer kunnen trekken uit deze wedstrijd. Niet altijd het mooi proberen te doen. Ieder doelpunt telt. Laten we door gaan met wat we al hebben gedaan respect naar de leiding en het meeste nog naar de medespelers! Iedereen doet zijn eigen uiterste best.
Nog 1 bekerwedstrijd te gaan en dan lekker genieten van de winterstop, want de wedstrijd tegen Ria is verplaatst naar januari.
Fijne Sinterklaas!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com