Single Blog Title

V3: Uitwedstijd tegen de Slakken!

Terwijl trainer Put(z) nog ergens aan het ronddwalen is met zijn nieuwe vrouw, stond op 18-11 de uitwedstrijd tegen Slekker Boys 2 op het programma. De afwezige coach had twee weken geleden een kratje bier beloofd als er de komende 3 wedstrijden 5 punten gepakt zouden worden. Na dat er vorige week was gewonnen stond er vandaag dus veel op het spel !

Tijdens weer een fantastische wedstrijdbespreking van interim coach Greyn bleek dat Joep Segers na lange afwezigheid weer centraalachterin stond. Voor Joep was dit een thuiswedstrijd bij de Slakken. Verder waren er geen verrassingen in de opstelling.

Om 12:00 werd er afgetrapt. De eerste 15 minuten kon veritas alleen maar tegenhouden. Zonder echt gevaarlijk te worden bleef Slek goed druk zetten. Op het middenveld van Slek speelde een technisch snel mannetje, al snel bleek dat deze voor het spel moest zorgen. Ook Maarten had dit al snel gezien. Na een goede actie van de middenvelder aarzelde Maarten geen moment en zette de befaamde kelderklasse zaag in. Einde wedstrijd voor de spelmaker. In de 20ste minuut eindelijk gevaar van Veritas, na een goede combinatie aan de rechterkant kon mike doorbreken en de bal voorleggen. Na een kluts tussen Pim de keeper en een verdediger kon Rob de bal binnen tikken. Na de voorsprong van Veritas wist Slek het niet meer. Er volgde weer een goede aanval over rechts en de voorzet van Johnno kwam net niet bij Rob aan. Gelukkig stond Pim goed op te letten en met een mooie volley schoot hij de 0-2 binnen. Dit was tevens de ruststand.

In de rust hamerde Michael erop dat de verdediging moest blijven aanschuiven. Ik citeer: Hut maaktj neet oet als de bal der unne keer euverhean kumtj, maar hub lever det jullie aansloeten tot de middelien dan det jullie blieve stoan. Hier kom ik later op terug.

Veritas begon sterk aan de 2de helft en kwam via twee mooie goalen van Rob en Johnno al snel op een 0-4 voorsprong. Je zou denken dat gaat (S)lecker. Het spel van veritas begon hierna wat slordiger te worden en na een lange bal recht door het midden kon de aanvaller van Slek doorlopen en binnenschieten. Mike Stienen haalde de bal nog van de lijn maar deze kwam voor de voeten van de spits en zo kwam Slek uit het niets terug in de wedstrijd. Om even terug te komen op Michael zijn bespreking in de rust. Na de tegengoal werd het spel weer beter en na een fantastische corner van Johnno kon Rob voor zijn hattrick tekenen. Het slotakkoord was voor Sjoerd. Rob was weer eens egoïstisch door voor eigen succes te gaan na een goede actie. Karma is a bitch, want hij verprutst zijn mooie actie maar had geluk dat Sjoerd in de rebound de 1-6 maakte.

Weer een wedstrijd gewonnen door de toppers van Veritas 3. 9 punten uit de laatste drie wedstrijden. Joran kom mer hie mit det kretje beer ! Op zondag 25 november staat om 11:00 de thuiswedstrijd tegen F.C. Roerdalen 2 het programma. Komt dat zien, komt dat zien !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com