Single Blog Title

Veritas slaat gat met nummer 2 na overwinning op SVC2000 4

Op een gure zondagochtend stond SVC2000 op het programma. Op papier een tegenstander in de lagere regionen van de ranglijst maar door eerdere resultaten tegen de concurrenten, een tegenstander om rekening mee te houden.
Om 11 uur het startsein van de scheidsrechter van SVC. Veritas had zichzelf beloofd om te proberen zo vroeg mogelijk op voorsprong te komen. En begon daarom sterk in de openingsfase. Veritas creert kansen maar moet met hulp van SVC op voorsprong komen.
Een verkeerde terugspeelbal van SVC laat Lennart in de gelegenheid zijn eerste goal van deze wedstrijd te noteren en na ongeveer 10 minuten spelen heeft veritas het vroege doelpunt te pakken.
Nog geen 3 minuten later is het weer raak als Edwin Lennart in positie brengt en prima afmaakt. 0-2. Niet lang daarna om precies te zijn weer 3 minuten later kan Lennart zijn Hattrick bijschrijven hij zorgt alleen voor de 0-3. Edwin weet 10 minuten daarna op aanleggen van Peter de 0-4 binnen te schieten. de 0-5 komt op naar van Maarten die de bal ziet terug komen van de paal. Kort er op gaat bjorn zich met de aanval bemoeien en met een vlammend schot die in de winkelhaak eindigt wordt de 0-6 aangetekend. Door een persoonlijk fout weet SVC vervolgens te profiteren en zet de 1-6 op het scorebord. Lang kunnen ze daar niet van genieten want op aangeven van Lennart middels een goedgenomen vrije trap kopt Kevin de bal binnen. Dan wordt er voor rust toch nog gescoord door SVC. Een bal komt in de voeten van een van de spelers van SVC, hij bedenkt zich niet en verschalkt de doelman van Veritas. En zo wordt de ruststand 2-7.
Na rust startten we slordig en dat resulteert al meteen in een tegendoelpunt. 3-7. Maar veritas stelt orde op zaken. 5 minuten na de tegentreffer kan Lennart voor zijn 4e tekenen op aangeven van Maarten. Inmiddels is allard in de ploeg gekomen. Hij kan met de bal na aangeven van Bart naar het doel van SVC om zo de 3-9 in te schieten. Lennart schiet zijn 5e binnen kort daarna op aangeven van Kevin.
Inmiddels staat het dan al 3-10 met nog 25 minuten te spelen.
Allard beloont zijn goede invalbeurt met een 2e doelpunt op aangeven van Lennart. Over het mooiste doelpunt kun je discussieren maar Jack Heijkers beloont zichzelf met een fraaie lob over de keeper. Aan de toeschouwers te beoordelen of deze mooier was dan die van Bjorn. 12 minuten later is het weer raak wanneer de voorzet van Lennart bij Noud komt die hem vervolgens met zijn knie in hte doel werkt. 3-13. Dan krijgt Veritas een Penalty mee en de tune van Baywatch klinkt wanneer keeper Wim Ramakers naar voren rent om deze te nemen en te benutten. 3-14. Bjorn die nogmaals de weg naar voren heeft gevonden schiet de 15e binnen. De scheidsrechter en rest van de veldspelers vind het dan mooi geweest en 10 minuten voor het einde fluit de scheidsrechter af. Een mooie overwinning mede doordat de directe concurrenten punten hebben laten liggen. Zo staat Veritas 4 punten los.
Volgende een half uurtje eerder dan gewend namelijk om 9:30 uur tegen Linne.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com