Single Blog Title

Veritas 4 wint overtuigend van Stevensweert 1

Op zondag 18 november stond de wedstrijd gepland tussen Stevensweert 1 en Veritas 4. Op papier lees je een eerste elftal welke normaal gesproken 2 maal in de week trainen en dus een team om rekening mee te houden, maar al snel bleek dat de vorm waarin Veritas 4 verkeerde een te groot verschil was voor Stevensweert. Dit ook geconcludeerd door de sponsor van zowel Veritas als Stevensweert, Vleeshouwers Financieel Adviesbureau. (even cashen)  De mannen van Veritas ging zeer goed van start en resulteerde achteraf gezien in de beste eerste helft die ze hebben gespeeld.

Na meerdere kansen al te hebben gehad was het Kevin Jongen, wie anders, die de score voor de mannen van Veritas opende. Op aangeven van Lennart schiet hij de bal tegen de touwen. Niet veel later was het Noud op aangeven van Kevin die de score op 2-0 zet. Stevensweert had weinig tot niets in te brengen en met goed uitgespeelde aanvallen zet Edwin middels een Assist van Bjorn de score op 3-0. Kevin die nu weer een assist gaf, bracht Peter Hansen op een nog hogere positie in de topscores lijst. Lennart die zijn score wil uitbreiden scoort op aangeven van Edwin. De score staat inmiddels al op 5-0 en dat voor rust. Kevin wist zijn aanvalsdrang opnieuw te benutten en op aangeven van alweer Lennart staat het 6-0 met rust.

Na rust wisselt Veritas 4 en geven ze wat gas terug.  Maar door gepruts in de verdediging kan Allard de 7-0 aantikken. Lennart weet weer het doel te vinden op aangeven van Casper en zet hier mee de eindscore op het formulier.
Toen de mannen van Stevensweert het veld afliepen werd aangegeven dat de 3e helft wel voor hun zou zijn. Maar ik denk dat ook deze gewonnen werd door de thuisploeg. 2 mannen van Stevensweert hebben dat kunnen beamen aangezien ze nog naar de Breierein zijn gekomen om de wedstrijd van Veritas 1 bij te wonen.

Volgende wedstrijd SVC2000 uit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com