Single Blog Title

Zure nederlaag van Veritas 2 tegen Scharn2

Zondag 18 november wist Veritas 2 helaas niet te winnen van hekkensluiter Scharn 2. De thuiswedstrijd ging verloren met een uitslag van 0-1.

De wedstrijd begon met kansen aan beide kanten. Zo werd er in de 8ste minuut een bal slecht overgespeeld in de verdediging van Scharn. Pascal Ressen onderschepte de bal en zag dat de keeper ver uit het doel stond. Hij schoot van een grote afstand helaas naast. Ook ging het in de Veritas-verdediging in de 11de minuut even fout. Hierdoor maakte Tom Geelen een overtreding waardoor er op de hoek van de zestien een vrijetrap genomen kon worden door Scharn. Gelukkig kon keeper Menno Hanssen deze vrije trap gemakkelijk vangen. Twee minuten later was er een mooie combinatie tussen Falco Snijkers en Niels Groot op de rechterflank. De voorzet valt goed voor Noud Snijkers, die een schot kan lossen op doel. De keeper van Scharn was erg oplettend en pareerde de bal goed. Kansjes zijn er aan beide kanten totdat er in de 37ste minuut geklungeld wordt in de verdediging van Veritas. Nummer 11 van Scharn breekt door en komt een op een op het doel af. Menno komt uit en schept de nummer 11. De scheids fluit, penalty. De bal wordt strak in de rechterhoek geschoten, 0-1 voor Scharn. Dit is tevens de ruststand.

Veritas komt uit de kleedkamers met de gedachte dat ze moeten scoren om nog punten te pakken in deze wedstrijd. In de 2de helft zijn er bij beide teams kleine kansjes te noteren.. Echter wilde het voetballend bij Veritas maar niet lukken, waardoor er lichte frustraties ontstonden. Vanaf de 70ste minuut wilde Veritas toch iets gaan forceren. Tom Geelen werd naar voren gestuurd als extra aanvaller. Helaas werkte deze tactische zet niet en kwam Scharn in de 80ste minuut door een steekbal een op een op het Veritas doel af. Gelukkig ging het schot voorlangs en zodoende bleef de score 0-1. Veritas wist helaas niet meer te scoren waardoor de nederlaag een feit werd.

Veritas is met beide benen op de grond gezet en zal komende zondag vol aan de bak moeten tegen DVO 2. Die ploeg heeft nl. slechts 1 punt minder dan Veritas 2.

Verslag: Syb P.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com