Single Blog Title

V3: Een kat in het nauw maakt rare sprongen.

Het is zondagochtend 4 november. De mannen maken zich klaar om op het strijdtoneel de Breierein. De meedogenloze tegenstanders waren vandaag SVC 2000. De mannen van Veritas V3 werden vol moed gesprokken door de gast trainer Michael. Tijdens de warming-up ging het er al fel aan toe. Maar toen brak de wedstrijd toch echt aan. Er wordt vandaag met een nieuwe opstelling gespeeld die de afgelopen training besproken is om de het tot nu toe teleurstellend seizoen om te draaien. In het begin ging het gelijk tegen elkaar op. De geweldige loop actie van Teslafem was een voorbode voor wat ging komen. We werden op voorsprong gezet door een prachtige actie van Tim Claessens en Johno. De laatste hiervan was uiteindelijk de doelpuntenmaker met een geweldig lopje over de keeper van SVC. Door een foutje van de vers ingebrachte Mike Stienen kon SVC op gelijke hoogte komen. Dit bleef niet lang want Pim bracht V3 weer boven aan het scorebord. Tijdens de rust zat de sfeer er goed in, iedereen was uitgelaten. Maar we werden tot rust geroepen door de trainer want er moest nog een helft gespeelt worden. Tim van Heugten stond in het hart van de verdediging vanwege de blessure van Aron op gelopen in de eerste helft. Hij sloeg de ene na de andere aanval af maar een aanval was toch echt te sterk voor hem. Gelukkig kwam deze niet van SVC maar van een wesp waardoor hij opeens zonder tenue op het veld stond. De scheids en de tegenstanders konden er ook om lachen en ondertussen werd Tim verzorgt door zijn teamgenoten. Tegen het einde van de wedstrijd had V3 de tank leeg maar de verdediging hield stand. Hierdoor hebben we de eerste 3 punten van het seizoen in de zak zitten met een uiteindelijke score van 2-1.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com