Single Blog Title

Horn 2 – Veritas 3

Het is zondagochtend 28 oktober en de wedstrijd tegen Horn 2 staat op het programma. Wat we al op voorrand wisten, was dat deze wedstrijd een zware pot zou gaan worden want Horn strijdt mee om de koppositie. Desondanks weet Horn maar al te goed dat wij, V3, godenzonen, wel degelijk voor verrassingen kunnen zorgen. Vol goede moed starten we dan ook aan de wedstrijd om dan toch misschien de eerste punten van het seizoen binnen te slepen. In de start fase van de wedstrijd bieden we enigszins weerstand maar al snel merken we dat Horn over een sterk middenveld beschikt en snelle spelers op de flanken. Hier maken zij dan ook optimaal gebruik en de lange ballen, panna’s en voorzetten vliegen ons dan ook al snel om de oren. Na 10 minuten spelen komen we op achterstand na een strakke voorzet die wordt binnengetikt. Vanaf dat moment volgen de tegengoals snel achter elkaar waardoor we na 35 minuten met 4-0 achterstaan. Net voor rust krijgt onze (reserve) keeper een terugspeelbal en raakt voor een paar seconden terug in zijn spitsmodus en probeert de spits van Horn af te troeven met een stift. Helaas is ook hier het geluk niet aan de V3 zijde vandaag en wordt ook deze poging afgestraft. Tijdens de rust staan we met 5-0 achter en wordt de tactiek gewijzigd in de vorm van het bouwen van een degelijke muur op het middenveld waardoor hopelijk de schade enigszins kan worden beperkt. In het begin van de tweede helft lijkt deze tactiek te werken, maar helaas kunnen we dit niet vasthouden. Het niveauverschil is te groot en de tegendoelpunten blijven binnenstromen. De tweede helft ben ik helaas ook de tel kwijtgeraakt maar ik heb vernomen dat de einduitslag met een 1 begon voor Horn en 0 doelpunten voor Veritas. Laten we deze wedstrijd snel vergeten en vooruit kijken naar de volgende wedstrijden. Ondanks het betreurende resultaat groeit het vertrouwen in het team wekelijks en zijn we ervan overtuigd dat dit op korte termijn gaat resulteren in het behalen van punten

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com