Single Blog Title

Veritas 4 laat Rios’31 2 op 0 punten

Op de koude zondagochtend 28 oktober is RIOS’31 2 te gast bij Veritas 4. Beide teams lijken dan ook een koude start te hebben waarin het spel rommelig verloopt. De bal verkent het hele veld zonder dat er echt kansen gecreëerd worden. Desondanks is duidelijk dat Veritas de betere ploeg is.

Veritas begint in de eerste helft iets meer aan te dringen en dat zorgt uiteindelijk toch vrij snel voor de voorsprong. Kevin Jongen kopt de 1-0 binnen na een assist van Lennart van de Winkel. Iets later wordt het ook al 2-0, opnieuw scoort Kevin na voorwerk van Lennart.

In de volgende fase ontstaan er soms kleine kansen, maar deze worden niet verzilverd. RIOS probeert het dan een keer aan de andere kant. Met een gevaarlijk lobje zorgt de aanvaller ervoor dat doelman Wim Ramakers zich moet strekken maar deze doet dat prima en voorkomt het doelpunt.

Aan de andere kant wordt een doelpunt van Veritas afgekeurd na een overtreding van Kevin. Hij probeert voor rust zijn hattrick te verzilveren maar dat lukt helaas niet. Ook een mooi samenspel tussen Lennart en Kevin vanaf het middenveld zorgt niet voor gevaar na een goede tackle van de RIOS-verdediger.

 

Na rust ligt het initiatief opnieuw vooral bij Veritas. Kevin probeert Lennart in scoringspositie te brengen maar deze ziet zijn schot over de lat verdwijnen. Invaller Erik Althuizen is wel trefzeker van afstand: 3-0.

Daarna valt ook de 4-0, een mooie knal van Kevin na opnieuw voorwerk van Lennart. Ondanks de achterstand probeert RIOS af en toe nog aan te vallen. Wanneer een aanvaller alleen op Wim afstevent maakt deze zich groot en blokt de bal. Even later maakt RIOS desondanks de 4-1 na gerommel in de 16.

In de slotfase probeert Veritas nog uit te lopen. Allard Snijkers mag twee keer op de doelman van RIOS af maar weet helaas niet te scoren. Lennart raakt tot slot de lat met een leuk schot. De eindstand blijft daarmee 4-1, waarmee Veritas ondanks het matige spel opnieuw de punten toevoegt aan het saldo.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com