Single Blog Title

Veritas 4 bekert verder na strafschoppen tegen Linne 4

Veritas 4 moest het in de 2e bekerronde opnemen tegen Linne 4. Een tegenstander welke de mannen in de competitie nog moeten tegenkomen. Het enige verschil is dat Linne 2 en 3 niet hoefde te spelen waardoor een samenvoegsel op het kunstgras te vinden was. Aan het weer zou het niet liggen deze middag.

Een kort verslag met Foto’s van Toon vd Beek.

Veritas trapt af en de bal gaat zoals gewoonlijk rond en zo proberen met goede passes en samenspel op 5 meter het doel van Linne te bereiken. We krijgen dan ook een dikke kans op de 0-1 echter door wellicht door wat nonchalantse blijft het doel schoon voor Linne.
doordat Veritas het dan te moeilijk gaat zoeken, passes niet aankomen en het niet goed omschakelen komt Linne in zijn spel en komt dan ook op voorsprong. De lange bal kan niet worden onderschept en de bal wordt langs onze doelman wim in de goal geschoten.
Dan schiet bij de uitploeg de irritatie er in mede door het slecht spel en de beoordelingen van grens en scheidsrechter. Er wordt nog een zuiver doelpunt afgekeurd voor buiten spel echter, Het blijft tot de rust 1-0.
na rust wil de ploeg uit Neeritter een tandje bijzetten maar krijgt het spel maar niet op gang. En daar profiteert Linne van. En zet hiermee de 2-0 op het scorebord.
Dan is het toch tijd voor Veritas om een tandje bij te zetten. De goed ingevallen Onno zorgt er mede voor dat de aanvallen en of uitbraken van Linne in de kiem worden gesmoord en dat we vervolgens kunnen bouwen aan een aanval die bij Denny komt. Hij zet vervolgens voor op het hoofd van Kevin die 2-1 binnen kopt. Veritas merkt dat er meer in zit, wordt verrast door een aantal opmerkelijke beslissingen van de scheidsrechter maar kan uiteindelijk de 2-2 aantikken. Op aangeven van Pascal Ressen kan Peter de bal inschieten.
Het vroege eindsignaal klinkt en Linne en Veritas kunnen zich opmaken voor de penalty serie volgens het ABBA systeem.
Allereerst is het de beurt Linne om een poging te wagen. 1-0. Dan is het de beurt aan Veritas die beide raakschieten. 1-2. Linne doet vervolgens ook waardoor het 3-2 voor Linne staat. Veritas doet wat het moet doen en zet de score op 3-4. Dan Linne 4-4. Echter is het nu weer Linne en die faalt tegenover Doelman Wim. Peter Hansen kan dan de klus klaren en zorgt met zijn laatste treffer deze dag dat Veritas doorbekert.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com