Single Blog Title

Veritas 3 – VV GKC/RKHVC 2

Het is zondagochtend 14 Oktober. Een uiterst warme nazomer dag waarop het affiche ‘de nummer 1 tegen de bijna laatste’ plaats vind. En dan laat ik aan jullie over wie wie is. Desondanks, vol goede moed stromen we 1 voor 1 binnen. Zelfs Johnno die de avond van te voren een verjaardagsfeestje organiseerde is akelig vroeg aanwezig. Blijkt 20 minuten later alsnog voor niets aangezien de wedstrijdsokken thuis nog aan het wasrek hangen. Echter heeft het verjaardagsfeestje ook een slachtoffer gekend, maar dat zal ik hem bij deze besparen.

Bij een warming up waar je al niet veel hoefde te doen om het echt warm te krijgen door het weer zat de sfeer er goed in. Waar sommige nu al een lekker alcoholluchtje achterlieten gingen we warm het kleedlokaal in. Hier besprak Joran de tactiek en over hoe ons systeem de koploper moest zien te overwinnen. Eenmaal aan de wedstrijd begonnen begon het aardig. Zonnetje scheen, paasjes kwamen aan en dat resulteerde. Binnen de eerste 10 minuten hadden we de voorsprong te pakken door een strakke voorzet over de rechter kant na een goede loopactie van Johnno en Pim die hem binnen wist te prikken. Na de 1-0 begint de koploper sterker te worden en begint er een krachtverschil te ontstaan. Ze combineerde er makkelijk doorheen en met hun snelle spits waren ze dodelijk voor het doel. Met een beetje pech uiteraard, maar je kan het natuurlijk ook het aanstaande kampioensgeluk noemen. De mooie momenten blijven je natuurlijk altijd het beste bij. Dus laten we het nog even over die eerste goal hebben. Die suplesse, het gevoel en de passie wat in die aanval zat. Oke laat maar, we zullen moeten toegeven dat we met 1-5 thuis van de mat zijn geveegd. Maar het spel wat wij in de eerste 20 minuten speelde dat moeten wij als V3 zien door te trekken. Een inhaalslag zal zeker nodig zijn om er nog een beetje een seizoen van te maken.

Aan de sfeer zal het zeker niet liggen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com