Single Blog Title

Veritas 4 haalt dubbele cijfers thuis tegen Roosteren 2

Veritas 4 – Roosteren 2

 

Op de warme en zonnige zondagochtend 14 oktober is Roosteren 2 te gast op de Breierein. Helaas blijken ze vandaag niet opgewassen tegen Veritas 4 en gaan ze zonder punten terug naar Roosteren.

 

Na de aftrap neemt Roosteren het initiatief voor de aanval, maar Veritas wordt snel wakker en echt gevaar blijft uit. Veritas neemt dan al direct het initiatief over via Noud Nijssen, Peter Hansen en Kevin Jongen. De aanval wordt afgevlagd door de grensrechter.

 

Veritas blijft aandringen en Noud ziet zijn schot net over de lat verdwijnen. Kort daarna een mooie aanval via Kevin Jongen die de bal aflegt, helaas is een verdediger van Roosteren het eerst bij de bal. Ook Peter Hansen probeert te scoren en direct mee te dingen voor het doelpunt van het jaar; op een mooie voorzet van Lennart van de Winkel prikt hij de bal met zijn hak uit de lucht, helaas redt de doelman van Roosteren.

 

In deze fase is Veritas dominant en dat blijft eigenlijk zo gedurende de wedstrijd. De 1-0 valt dan ook snel, Peter Hansen geeft de bal voor en deze wordt via een verdediger binnen gewerkt. Kort daarna kopt Kevin de bal op de paal en ook Lennart krijgt de rebound niet binnen. De 2-0 valt vervolgens via Peter Hansen na een assist van Paul Overmans. Veritas loopt dan snel uit. Noud verovert de bal met een goede tackle, waarna Maarten van de Heuvel Kevin Jongen in scoringspositie brengt. 3-0.

 

Als even later Denny Hansen in de 16-meter onderuit geschopt wordt benut Noud koeltjes de strafschop: 4-0. Het wordt voor rust ook nog 5-0 via Lennart, waarbij Denny tekent voor de assist.

 

Na rust blijft Veritas domineren en is het wachten op doelpunten. De 6-0 wordt door Lennart van de Winkel gemaakt na een assist van invaller Jur Geusen. Kevin Jongen probeert het ook nog een keer, maar ziet opnieuw dat de bal op de paal eindigt. Kort daarna brengt hij wel Lennart in scoringspositie: 7-0.

 

Roosteren geeft steeds meer ruimte waardoor Veritas kan blijven combineren. De 8-0 wordt door Allard Snijkers gemaakt na de assist van Peter Hansen. Kevin maakt vervolgens de 9-0; nadat Allard hem aanspeelt heeft hij een goede actie en scoort hij. Lennart zet even later drie verdedigers op het verkeerde been in een kleine ruimte en maakt de 10-0. Uiteindelijk is het Remco Heijmans die de eindstand bepaalt op 11-0 na een assist van Lennart.

 

Het blijkt een makkelijke zondag voor Veritas dat goede zaken doet voor het klassement en het doelsaldo.

MET DANK AAN TOON VD BEEK VOOR DE FOTO’S

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com