Single Blog Title

Verdiende overwinning van Veritas 2 bij Laar 2

Op zondag 7 oktober stond de wedstrijd Laar 2 – Veritas 2 op het programma. De mannen van Veritas waren er klaar voor om, net zoals vorige week, 3 punten te pakken.

Beide teams begonnen afwachtend aan de wedstrijd en van beide kanten was het aftasten in het begin. Laar 2 maakte de ruimtes voor Veritas klein en zakte in op eigen helft. Door slordigheden in de passing werden lang geen kansen gecreëerd. In de 33e minuut was het Tom Geelen die een perfecte dieptepass gaf op Pascal Ressen (Palli). Palli nam de bal goed aan, bleef tussen twee tegenstanders heel koel en schoot de bal via een voet van de tegenstander binnen. 0-1!!!

In de 38e en 43e minuut konden twee kansen van Veritas worden genoteerd. Een prachtige aanval over drie schijven werd bijna afgerond en ook was het Marco Timmermans, die heel dichtbij een doelpunt was na een prachtig afstandsschot.

In de 45e minuut werd het 0-2 door een prachtige counter van Veritas. De bal kwam terecht aan de rechterkant bij de opkomende Niels Dullens. Die op zijn beurt een mooie voorzet afleverde op de inlopende Noud Snijkers. Noud miste de bal volledig, maar gelukkig voor Veritas was het Jaro Kuppens, die alert was en goed was meegelopen om de bal alsnog tegen de touwen te werken.

De tweede helft begon het zelfde als de eerste helft en pas na een kwartier creëerde Veritas een kans. Na een goeie actie van Syb Peeters schoot hij de bal voorlangs. In de 70e minuut zette Veritas een mooie aanval op en werd Marco de diepte ingestuurd. Marco gaf op zijn beurt de bal aan de inlopende Palli en deze ronde voor de 2e keer koelbloedig af. 0-3!!!!

Veritas voetbalde hierna vakkundig de wedstrijd uit en had nog een doelpunt meer kunnen maken, maar Syb kopte in de 88e minuut de bal over na een mooie aanval via Ries Geusen  en Erik Althuizen.

Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar de mannen van Veritas 2 kunnen blij zijn met het behaalde resultaat. Op naar komende zondag 14 oktober als de thuiswedstrijd tegen De Ster 2 op het programma staat.

Verslag: Rhodney W.

Man of the match: Stijn Korsten

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com