Single Blog Title

Veritas 4 draait 1-3 achterstand met rust om in 5-4 winst

Op zondag 30 september stond de 2e competitiewedstrijd op het programma tegen Urmondia 3. Na de 9-0 overwinning op Maasbracht, werd alvorens de wedstrijd begon aangegeven niet te lichtzinnig te denken over de tegenstander.
Of het lag aan het lichtzinnig denken of iets anders, dat kon in de rust niemand vertellen maar, Urmondia was niet gekomen om zich met grote cijfers te laten verslaan. Sterker nog ze gingen voor de overwinning. Met lange ballen probeerde Urmondia Veritas te slim af te zijn. In de eerste 20 minuten bleef het daar ook bij maar omdat Veritas slordig was in de passing en meende met hoge ballen de 3 meter 4 lange verdedigers van Urmondia te passeren kregen de mannen uit Urmond het voor mekaar om onze keeper te passeren, die tot deze wedstrijd toe nog weinig te doen had gehad. Overigens Had Wim met een paar reddingen ons al op de been geholpen. De slordigheden bleven aanhouden waardoor nog geen minuut later de 0-2 werd aangetikt. Veritas moest wat terug doen en deed dat meteen. De assist van Lennart op Denny werd benut en zo was het 1-2 in 3 minuten tijd. Maar meteen na de aftrap was het weer Urmondia wat de score uitbreidde en werd er gerust met 1-3. Een scenario wat de mannen nog niet meegemaakt hebben, maar we hebben nog 45 minuten dit recht te zetten. En toen kwam een heel ander Veritas 4 uit de kleedkamer. Met korte passes en nauwkeurigheid werd begonnen aan de 2e helft. Een dikke kans was meteen het gevolg maar tot 3 keer toe gepareerd door de keeper zagen de mannen de bal niet in het net verdwijnen. Even later na een kwartier in de 2e helft was het wel raak en gaf weer Lennart de bal aan Kevin die de 2-3 maakte. Veritas bleef doordrukken en met goed samenspel wat in de eerste helft ver te zoeken was brachten ze de 3-3 op het scorebord. In de app staat assist pe maar wie dat gescoord had is me even ontgaan, waarschijnlijk omdat ik telkens de ballen moest gaan halen die achter het vangnet belandde. Een paar minuten later was het weer raak door een mooie pass van Edwin op Lennart die hem mooi aanneem en goed af rond. Het staat 4-3, wie had dat in de eerste helft gedacht. Jur van Veritas 3 die met ons mee deed mag zich aantekenen voor de assist op Kevin die de 5-3 intikt. Net voor het einde krijgt Urmondia nog een penalty die ze benutten. Gelukkig bleef het daar bij en mag Veritas terugkijken op een goed 2e helft en staan er 6 punten op de scoringslijst. Volgende week uit naar Susteren met het weerzien van Jorg vd Vin.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com