Single Blog Title

Veritas 2 verliest eerste competitiewedstrijd

Veritas 2 is er niet in geslaagd de eerste competitiewedstrijd in de 1e Klasse winnend af te sluiten. In de uitwedstrijd tegen SC Susteren 2 werd met 2-0 verloren.
Onder barre weersomstandigheden begon Veritas goed aan de wedstrijd en het kreeg ook enkele mogelijkheden. Zo werd een schot van Pascal Ressen nog maar net door de doelman van Susteren over de lat getikt. Susteren kwam daarna beter in de wedstrijd en in de 19e minuut viel de 1-0. Vanuit een inworp werd de bal voor het doel van Veritas gebracht. Uit een scrimmage scoorde een speler van Susteren. Volgens diverse Veritas-spelers was er echter hands gemaakt. Dit was echter niet geconstateerd door de overigens goed fluitende scheidsrechter, de heer Schnitzler uit Venlo.
In de 26e minuut werd door een verdediger van Veritas, net buiten het strafschopgebied, onnodig een overtreding begaan. De daaropvolgende vrije trap werd in eerste instantie door doelman Menno Hansen gekeerd, maar in de rebound was hij kansloos: 2-0. Dit was tevens de ruststand.
In het begin van de tweede helft was bij Veritas de organisatie even zoek en kreeg Susteren enkele kansen om de marge te vergroten. Daarna herpakte Veritas zich en probeerde het om de aansluitingstreffer te maken. Echte grote kansen kwamen er echter niet en ook Susteren werd niet echt gevaarlijk meer.
In de 83e minuut viel er echter toch nog een grote kans voor Veritas te noteren. Een voorzet van rechts werd door de geheel vrijstaande Noud Snijkers jammer genoeg net naast gekopt. Daarna gebeurde er weinig meer en na 90 minuten floot de scheidsrechter voor de laatste maal.
Uiteraard was iedereen teleurgesteld over het resultaat, maar het vertoonde spel geeft hoop en vertrouwen voor de komende wedstrijden.
Volgende week is V.V. Schaesberg 2 de tegenstander in de eerste thuiswedstrijd. Hopelijk kunnen dan de eerste punten gepakt worden.

Man of the match: Niels Dullens

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com