Single Blog Title

Veritas 4 bekert verder na royale overwinning op directe concurrent Ondo 3

Veritas 4 – ONDO 3 (Beker)

Zondag 16 september stond de laatste wedstrijd gepland in de eerste bekerronde. Na de overwinningen op MMC en Someren was Veritas 4 gebrand om hier een derde overwinning aan toe te voegen.

Desondanks beginnen beide teams rommelig aan de wedstrijd. In de eerste fase zijn er veel lichte overtredingen, balverlies en weinig echte kansen. Uiteindelijk is het toch Veritas dat het initiatief neemt en aanvalt. Zij krijgen ook de eerste corner, maar zonder resultaat.

Peter Hansen besluit dan om het heft maar in eigen hand te nemen. Na een aantal goed kapbewegingen krult hij de bal in het doel: 1-0. De 2-0 volgt dan al heel snel. Na een goede assist van Maarten van de Heuvel kopt Kevin Jongen de bal in het doel.

ONDO lijkt het dan al op te hebben gegeven. Er komt weinig gevaar van deze ploeg waardoor Veritas domineert en veel kansen creëert. Daar wordt echter vaak slordig mee omgesprongen. Een mooie aanval van Kevin en Denny Hansen biedt perspectief, maar helaas wordt Denny opgevangen door de verdediging.

De gasten persen er vervolgens toch een aanval uit, maar de bal gaat voorlangs en wordt niet meer aangeraakt. Een echte kans is het niet te noemen. Bjorn Hansen krijgt vervolgens wel een kans aan de andere kant van het veld. Zijn schot gaat echter ruim over.

Veritas blijft op zoek naar meer doelpunten. Denny trekt sterk op over rechts, bereikt Lennart van de Winkel maar helaas mist hij het doel. Kort daarna brengt Lennart Noud Nijssen in positie, de doelman van ONDO komt uit maar mist de bal. De rebound wordt echter geblokt door een verdediger. Voor rust valt wel nog de 3-0. Bjorn Hansen zorgt ervoor dat Peter Hansen met het hoofd mag scoren.

Na rust blijft Veritas aandringen. Met succes want al snel vallen de 4-0 en 5-0, beiden via Lennart van de Winkel na voorwerk van Peter Hansen. Peter mag zelf de 6-0 aantekenen na een assist van Casper Halewijn.

ONDO heeft in de tweede helft geen echte inbreng. Veritas mag dan ook vrij voetballen en scoren. Het is Lennart die graag de 7-0 scoort maar het geblokte schot wordt door Peter Hansen alsnog binnen geschoten. Casper tekent voor de 8-0 met een prachtig afstandsschot. Uiteindelijk wordt het ook nog 9-0 via Kevin Jongen. In de slotfase probeert Noud met een mooie omhaal nog de 10-0 op het bord te zetten, maar helaas gaat de bal over. Uiteindelijk mag Veritas dan ook tevreden zijn met de 9-0 overwinning, al had de score vandaag veel ruimer kunnen zijn. Na drie ruime overwinningen gaat Veritas 4 verder in de beker.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com