Single Blog Title

Veritas 4 te sterk tegen Someren 10 in 2e Bekerduel

Op zondag 9 september 2019 stond het 2e bekerduel op de planning. In someren moesten de mannen het opnemen tegen het 10e elftal. Na vorig jaar het belangrijke competitie duel te hebben verloren tegen Someren 8 was Veritas gebrand deze wedstrijd winnend af te sluiten.
Veritas begon prima aan de wedstrijd wat na 20 minuten resulteerde in een doelpunt en de voorsprong voor de bezoekers. Lennart zijn assist beland op het hoofd van Peter Hansen en deze laatste scoort de 1-0. Voor rust komen de mannen snel op een uitlopende voorsprong. Lennart krijgt zijn verdiende loon na zijn voorzet op Peter die nu een assist geeft op Lennart en deze het doel vind. 2-0. Casper maakt kort daarna zijn 2e van de bekerronde op aangeven van Maarten en zet de 3-0 vast. Waren de mannen dan klaar voor rust, nee want Lennart scoort zijn 2e na aangeven van Peter Hansen, zoals Bjorn aangaf een kopie van de 2-0.

Na Rust kan na een goed half uur spelen Casper zijn 3e in de beker bijschrijven, Peter geeft zijn volgende assist en Casper scoort. Het laatste doelpunt wordt gemaakt door Edwin op aangeven van Maarten. En zo kunnen we weer spreken van een Prima overwinning. Omdat ook Ondo gewonnen heeft en dus daarmee op een gelijk aantal punten komt met Vertis zal de beslissing vallen thuis tegen Ondo om 10:00 uur op ons Sportpark. De gladiatoren mogen tevens dan op de foto dus wie van deze ingelaste fandag niks wil missen komt aankomende zondag ochtend naar sportpark Breije Rein.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com