Single Blog Title

Heer – Veritas

Heer – Veritas 2 – 3

 

Onder het genot van een stralend najaarszonnetje floot scheidsrechter Ploegstra voor het begin van de 2e bekerwedstrijd in Heer.

Beide ploegen begonnen wat aftastend en er kwamen links en rechts wat kleine kansjes, Heer probeerde met diepe ballen hun doelpuntenkanon Danny Schreurs in stelling te brengen. Veritas probeerde met verzorgd voetbal de weg naar het doel te vinden. In de 16e minuut ontving Bjorn Bastiaans de bal op het middenveld hij zette meteen aan voor een versnelling, zette een paar verdedigers op het verkeerde been en haalde van buiten de zestien verwoestend uit. De bal belande precies in de kruising onhoudbaar voor de keeper 0 – 1. Het antwoord van Heer liet niet lang op zich wachten in de 19e minuut sloop de snelle spits Danny Schreurs weg bij zijn verdedigers en scoorde hij de gelijkmaker 1 – 1. Maar vanuit de aftrap zag Siebe Vries vanuit zijn ooghoek dat de keeper te ver voor zijn doel stond, en met een afgemeten trap zeilde de bal in het doel 1 – 2. Dit was tevens de ruststand, na de rust probeert Veritas de wedstrijd te controleren. In de 55e minuut is het wederom Danny Schreurs die de gelijkmaker produceert 2 – 2. Veritas dringt fel aan en creëert kansen maar het moet tevens op zijn hoede zijn voor de diepe ballen op de spits van Heer. En in de 63e minuut wordt het harde werken van Veritas beloont, Sjoerd Zuthof krijgt de bal voor de voeten in de zestien en zijn inzet verdwijnt in het doel 2 – 3. Heer probeert hierna nog de zeilen te verzetten maar verdedigend blijft Veritas staan. Dus na 90 minuten wordt de wedstrijd afgefloten en is de eerste bekerwinst dit seizoen een feit.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com