Single Blog Title

Veritas 4 met ruime cijfers langs MMC 4 in bekerduel

Op zondag 2 september stond de eerste officiële wedstrijd van het seizoen gepland voor de mannen van Veritas 4. Vol enthousiasme hebben de mannen zich voorbereid en samen met de nieuwe aanwinsten Bart Nevels, Casper Haelewijn (resp V3) en Edwin Huijskens V1 hopen we op weer een mooi seizoen.
De eerste bekerwedstrijd stond op het programma tegen MMC4 waar nog nare herinneringen aan hadden door het verlies in Weert om het kampioenschap.
Doordat een aantal man naar Cannes waren vertrokken om daar te scouten voor nieuwe drank, hebben we een beroep gedaan op de veteranen die zoals altijd meteen klaarstonden ons uit te helpen.
De wedstrijd onder leiding van dhr Stienen stond op het punt te beginnen en het eerste fluitsignaal klonk.
Beide ploegen oogde wat onwennig in de eerste 5 minuten maar al snel was te merken dat beide partijen voor de winst wilden spelen. Na dat van beide kanten 2 maal werd afgevlagd voor buitenspel was het Kevin die de score opende, maar helaas weer in buitenspelval dus de goal werd afgekeurd.
Toch duurde het niet lang voor de 1-0 zou vallen. Erik Willemsen gaf de assist aan Kevin en via een carambole van lat en paal belandde de bal in het net. Een aantal minuten later wist Bjorn het doel te vinden op aangeven van Denny en konden de mannen de 2-0 op het scorebord zetten.
Daarna viel het een beetje stil en gaf Veritas iets meer ruimte maar verder dan een paar speldenprikjes kwam MMC niet. En werd 2-0 de ruststand.

Onder rust werden een aantal man gewisseld en kon Veritas zich opmaken voor een tweede helft waarin veel druk verwacht werd van MMC. Echter bleef dit uit. Want niet veel later kwam de bal via peter in de voeten van Edwin. Hij zag de keeper te ver voor zijn goal staan en stifte de bal over de keeper heen. 3-0.
Niet lang daarna kwam het antwoord van nou ja wat wil zeggen antwoord. Door een fout in de verdediging kwam de mannen van MMC 1 op 1 op doelman Wim te staan en deze laatste kon net niet de inzet keren waardoor 3-1 werd aangetekend. Veritas bleef echter bij zijn positieven en zorgde dat er geen tegentreffers meer zouden vallen en enkel de score van de mannen zelf werd uitgebreid.
Denny krijgt na 10 minuten na rust de bal op het middenveld en geeft een prachtpass naar Edwin. Hij ziet de goed spelende Erik voor de goal en Erik rond af. 4-1.
Daarna werd het alleen maar erger voor MMC. En een kwartier voor tijd gaat het hard met de scores.
MMC wordt slordiger met de bal en hier weet Lennart van te profiteren en schiet de 5-1 binnen. Nadat Noud vervolgens de bal netjes bij Lennart bezorgd kan ook hij weer de 2e erin schieten. Nog geen 2 minuten later is weer raak wanneer Denny de bal geeft een Peter die zijn verjaardagscadeau bijelkaar schiet, want ook nadat MMC de bal weer knullig verliest kan Peter de volgende binnen schieten.
En ook de 9-1 wordt op het bord gezet. De goed ingevallen Casper maakt het goed af op aangeven van Noud. Hiermee werd ook de eindstand bepaald.
Met een goed gevoel begonnen en op weg naar de volgende wedstrijd tegen Someren.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com